Kiehauta pastaa tarpeen mukaan. Muista suola ja öljy keitinveteen.
Sillä välin siivoa paprika ja sipuli (nyt tuoretta, monasti käytän muuten salottisipulia)
Harjaa herkkusienet ja pyöräytä paprikan ja sipulin kanssa pannulla.
Laita odottamaan.
Lisää yrttituorejuustoa (tms. maun mukaan).
Silppua pekoni ja pyöräytä sekin pannun kautta.
Kaupasta saattaa saada myös jotain valmista lihaa, esim. possun kylkeä, joka käy suoraan paloiteltuna.
Pastan ollessa hiukan vaille kypsää, kaada keitinvesi pois ja sekoita muut ainekset sekaan.
Lisää vielä silputtua rucolaa.
Kokeile kelpaisko jollekulle... :)
Kauppalappu:
- Pastaa
- Herkkusieniä
- Paprikaa
- Sipulia
- Yrttituorejuustoa
- Rucolaa
- Pekonia (tai muuta sopivaa lihaa)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti