Pyttipannua...
Silppua sipulit (maun mukaan puna-uutta-salotti-tms.)
Keitä perunat, jäähdytä ja pieni kuutioiksi.
Kuutioi makkara tai liha(pullat), kebabliha... mitä sitten käytätkin.
Paista perunat ja sipuli pannulla rauhassa ettei pala. Lorautin hiukan akaasiahunajaa sekaan...
Paista makkarat tms. mieluusti eri pannulla ja lisää sitten peruna-sipulien sekaan isompaan pannuun.
Tarkista suola ja pippuri. Lisää tarvittaessa.
Paista riittävä määrä kananmunia vain toiselta puolelta ja kokoa annos.
Asettele kananmunat muiden ainesten päälle ja koristele kirsikkatomaateilla ja maustekurkkuviipaleilla, sekä persiljalla.
Aina voi katsoa, mitä kaapista löytyy. Käytin mm. paprikan lopun, lisäten sen jo perunoiden ja sipulin kanssa alussa kuutioina.
Kauppalappu :
- Perunoita
- Sipulia
- Makkaraa tms.
- Kananmunat
- Maustekurkku
- Kirsikkatomaatit
- Persilja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti