torstai 18. heinäkuuta 2013

Gratiini...

Jääkaapissa oli juustoraastetta ja ajattelin tehdä gratiinin.
Siispä kauppaan ostamaan tarpeet ja ...

Harjaa tuoreet herkkusienet ja pyöräytä pannulla.
Huuhtaise kesäkurpitsa ja laita itkemään. (Talouspaperin päälle siivuina ja ripottele suolaa päälle,
hetken kuluttua neste nousee pintaan ja voit pyyhkiä sen paperilla pois)
Muuten kosteus seuraa mukana gratiiniin.
Silppua salottisipuli ja kuullota pannulla.

Tee munamaito : Kolme munaa, loraus maitoa (riippuen siitä, miten löysää haluat),
suolaa ja pippuria, hiven juustoraastetta voi myös laittaa. Sekoita hyvin.

Lado pyöreään piirakkavuokaan kerros kesäkurpitsasiivuja, niiden päälle sieniä ja sipulia.
Vielä yksi kerros kesäkurpitsasiivuja ja munamaito.
Ripota päälle juustoraaste ja sitten uuniin n.225 astetta, puolisen tuntia (riippuu uunista, tarkista välillä)

Kauppalappu :

- Isohko kesäkurpitsa
- Salottisipulia
- Herkkusieniä (tuoreita)
- Juustoraastetta
- Kananmunat
- Maito

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti