sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Grillattuja herkkusieniä.

Puhdista herkkusienet harjaamalla. Älä pese.
Taita jalkaosa irti.
Täytä sisus mieluisella tuorejuustolla/juustoilla.
Kääräise pekoniin ja grillaa.

Muista lämmittää grilli riittävän kuumaksi ennen paistoa.
Jotta juusto ei valu ulos, voit kokeilla paria kikkaa.
Laita viimeiseksi siivu Koskenlaskijaa, joka ei sula niin nopeasti, vaan toimii
tavallaan tulppana pehmeämmälle juustolle.
Grillaa myös ensiksi täytetty puoli kovalla lämmöllä "kiinni" ja sitten käännä sieni ja
pienennä lämpöä kypsyttääksesi annoksen.

Kauppalappu :

- Herkkusieniä
- Maun mukaista tuorejuustoa
- Koskenlaskijaa
- Pekonia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti