lauantai 28. maaliskuuta 2015

Karitsaa pääsiäiseksi.

Ohje on noin kilolle lampaanlihaa, joten tarpeen vaatiessa lisää määriä suhteessa.

Lohko pari sipulia ja pari eriväristä paprikaa.

Sekoita kastikeainekset:

- 3 tl kardemummaa
- 3 tl currya
- 2 tl paprikajauhetta
- 1 prk smetanaa
ripaus suolaa
Kuumenna seos kiehuvaksi.

Ruskista lampaan (karitsan) lihat (en suosittele kyljyksiä, miel. etuselkää) ja laita pataan.
Lisää sipulit ja paprikat ja kaada päälle kastike.
Kypsennä 180:n graadin uunissa runsaan tunnin verran. Halutessasi voit lisätä esim. lihalientä, tai pelkkää kuutiota.

Lisäksi keitettyjä perunoita ja ruusukaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti