Pangasiusta saa pakasteena, yleensä neljän fileen pakkauksissa.
Haimonni on helppo valmistaa ja suhteellisen maukas.
Sulata ja kuivaa fileet. Suolaa ne ja mausta mielen mukaan.
Keitä hieman parsakaalia ja jätä odottamaan.
Silppua makea suippopaprika ja tuore sipuli.
Laita fileet uunivuokaan ja asettele parsakaalin kukinnot, sipuli ja paprikat kaveriksi.
Kaada hedelmäistä valkoviiniä sopivasti (ei saa keittyä nesteessä) ja lisää loraus kermaa.
Lopuksi juustoraastetta (maun mukaan) päälle ja uuniin 175 astetta uunin mukaan, kunnes pinta
on saanut kunnon värin.
Lisäksi keitin täysjyväcouscousta.
Kauppalappu :
- Pangasiusfileet
- Sipuli
- Parsakaali
- Makea suippopaprika
- Kerma
- Valkoviini
- Juustoraaste
- Suolaa ja mausteita uskon löytyvän kotoa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti