Siivoa lohifilee. Suolaa ja jos tahdot, niin mausta esim. kalamausteella, tillillä tms.
Anna jäädä hetkeksi ottamaan makua.
Sekoita keskenään :
1:den appelsiinin mehu
1 rkl sinappia
1 rkl hunajaa (suosin akaasiahunajaa sen hienostuneen maun takia)
Hiukan kuivaa chiliä (minä tosin silppusin pakkasesta omaa chiliä pienen palan)
Suolaa, pippuria.
Voitele lohet tällä seoksella.
Laita uuniin, 225 astetta, kunnes kypsyy. Uunit ovat erilaisia, joten aika riippuu laitteesta.
Kuullota reilusti punasipulirenkaita öljyssä pannulla. Lisää pinaatin lehdet ja jatka vielä hetki.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Asettele pinaatti-punasipuliseos tarjoiluastiaan ja nosta lohet päälle.
Tarjoa mieluisen lisäkkeen kanssa.
Niinkuin varmaan moni jo ajattelikin, tätä reseptiä on helppo tuunata esim. erilaisilla tuorejuustoilla, Auralla, kermalla ym. Valkoviini on myös suositeltava aines.
Maistamalla se selviää.
Kauppalappu :
- Lohta
- Appelsiini
- Sinappia
- Hunajaa
- Chiliä
- Punasipulia
- Pinaattia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti