perjantai 7. elokuuta 2020

Gratiini helposti.

Kukkakaalista ja parsakaalista saa mainion lisäkkeen gratiinina.

Siivoa ja pilko kaalit sopivan kokoisiksi.

Esikeitä ne suolalla maustetussa vedessä tai esikypsennä mikrossa 3-4 minuuttia.

Levitä kaalit voilla voideltuun uunivuokaan. Pyöräytä hiukan pippuria sekaan.

Murustele sinihomejuustoa maun mukaan sekaan.

Kaada puolitoista purkillista kolmen juuston ruokakermaa tasaisesti kaalien päälle.

Ripottele Quattro-juustoraastetta ohut kerros pinnalle ja sen päälle vielä kevyesti korppujauhoja.

200-asteiseen uuniin noin puoleksi tunniksi. Seuraa pinnan ruskettumista.


Kauppalappu:


- Kukkakaali

- Parsakaali

- Sinihomejuusto

- Kolmen juuston kerma

- Quattro-juustoraaste

- Korppujauhot


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti