perjantai 7. elokuuta 2020

Perunasalaatti ilman majoneesia.

 Tämä perunasalaatti on hyvä vaihtoehto, jos ei halua tehdä majoneesipohjaa.

Keitä ensin kiinteähköt perunat ja jätä jäähtymään.

Tee sitten liemi. 

Noin desi oliiviöljyä

Puoli desiä viinietikkaa

Teelusikallinen suolaa

Kaksi valkosipulinkynttä murskattuna.

Ruokalusikallinen hunajaa (miel. Akaasiahunajaa) ja oreganoa.

Kapriksia voit halutessasi laittaa myös ruokalusikallisen verran.


Sekoita hyvin. Silppua iso punasipuli ja laita liemeen marinoitumaan tunniksi.


Pilko perunat sopiviksi suupaloiksi ja kaada kastike sipuleineen perunoiden sekaan.

Sekoita hyvin varovasti, etteivät murskaannu. Tarkista maku. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Grillituotteiden kanssa menee varsin hyvin!



Kauppalappu:


- Perunoita

- Punasipuli

- Oliiviöljy

- Viinietikka

- Valkosipuli

- Akaasiahunaja

- Pienet kaprikset

Oletan että maustehylly on ajan tasalla 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti