Keitä ensin kiinteähköt perunat ja jätä jäähtymään.
Tee sitten liemi.
Noin desi oliiviöljyä
Puoli desiä viinietikkaa
Teelusikallinen suolaa
Kaksi valkosipulinkynttä murskattuna.
Ruokalusikallinen hunajaa (miel. Akaasiahunajaa) ja oreganoa.
Kapriksia voit halutessasi laittaa myös ruokalusikallisen verran.
Sekoita hyvin. Silppua iso punasipuli ja laita liemeen marinoitumaan tunniksi.
Pilko perunat sopiviksi suupaloiksi ja kaada kastike sipuleineen perunoiden sekaan.
Sekoita hyvin varovasti, etteivät murskaannu. Tarkista maku. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
Grillituotteiden kanssa menee varsin hyvin!
Kauppalappu:
- Perunoita
- Punasipuli
- Oliiviöljy
- Viinietikka
- Valkosipuli
- Akaasiahunaja
- Pienet kaprikset
Oletan että maustehylly on ajan tasalla 😊
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti