perjantai 27. syyskuuta 2013

Vuohenjuustosalaatti

Tämä resepti on variaatio Antti Vahteran reseptistä.
Tee ensin normaali salaatti niistä aineksista, mistä pidät.
Salaatit (pari erilaista, mieluiten yksi rapea), kurkku, tomaatti
(tähän ehkä luumutomaatti...)
Pilko ja laita kulhoon, hieman öljyä päälle.
Paahda pinjansiemenet (älä polta!) ja lisää sekaan.
Purista sekaan limen mehua ja vielä hiukan öljyä.
Laita chiabatta uuniin ohjeen mukaan.
Silppua vielä korianteria hieman päälle ja anna ottaa makua.
Leivän ollessa valmis, paloittele se ja laita esille.
Paista pannulla pinta vuohenjuustokiekoille ja aseta tarjolle salaatin kera.

Hups... meinasi unohtua hyvä vinkki.
Jos ostit vuohenjuuston kokonaisena, niin hyvä kikka saada se asiallisesti leikattua on
kuumentaa veitsen terä vaikka kuumalla vedellä ensin. ;)



Kauppalappu :

- Erilaisia salaatteja pari
- Luumutomaatteja
- Kurkkua
- Chiabatta
- Pinjansiemenet
- Vuohenjuusto, joko palana tai valmiina kiekkoina.
- Korianteri
- Lime

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti