Ohje on niin helppo, että teko-ohje ja kauppalappu tulevat samassa.
Sekoita :
- Desin verran ruokosokeria
- Saman verran sokeria
- Puolitoista rkl valkosipulijauhetta
- Ruokalusikallinen rosmariinia
- Puolitoista rkl suolaa
- Ruokalusikallinen pippuria (laitoin sekoitusta)
- Saman verran inkivääripulveria
- Desi paprikajauhetta
- Ruokalusikallinen sipulijauhoa
Hiero lihan pintaan huolellisesti.
Paisto sitten lihan mukaan.
Pääsääntö on : Mahdollisimman miedolla lämmöllä, mahdollisimman kauan.
Halutessasi tehdä tahnamaista seosta esim. ribseille, sekoita joukkoon lusikallinen BBQ-kastiketta
sekä puolisen pinttiä olutta (ei saisi olla "karvasta"). Taisin laittaa Sandelsia. Sekoita huolellisesti ja
hiero ribsien pintaan ennen uuniin laittoa. Huomaa että suolaa tässä seoksessa ei ole kovin paljoa, joten ribsit kannattaa suolata ensin ja sitten hieroa tahna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti