Tämä resepti on eräs suosikkini ja tuntuu olevan myös perheen suosikki :D
Alkuperä on Heimo Karneen, mutta hänen Caravan-lehdessä julkaistuun reseptiinsä olen
tehnyt jonkin verran muutoksia...
Kuullota voissa (n.60gr.) isohko sipuli silputtuna.
Sekoita vehnäjauhot (n.1dl) kun sipuli on sopivan pehmeää.
Lisää kasvislientä (n.4 dl) ja valkoviiniä (n.3dl) vähitellen.
Lisää Koskenlaskija-juusto (n.150 gr.) sekoitellen huolellisesti.
Mausta inkiväärillä, pippurilla ja jos tahdot valkosipulilla.
Lisää maitoa vähitellen maun ja koostumuksen mukaan.
Anna valmistua rauhassa...hiljalleen.
Tarjoa patongin ja kylmän kivennäisveden kera.
Vinkki: Käytä viininä El Tiempo puolikuivaa ja jos haluat erittäin
pehmeää, kuohauta juuri ennen tarjoilua Codorniu Cava Classico-kuohuviinillä
rakenne meheväksi...
Kauppalappu :
- Koskenlaskijaa
- Maitoa
- Voita
- Sipuli
- Muut nesteet Alkosta :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti