perjantai 6. syyskuuta 2013

Hertun broileria!


Silppua purjo ja leikkaa parsakaalin kukinnot noin peukalonpään kokoisiksi.
Paista kuumalla pannulla öljyssä maustamattomat broilerisuikaleet.
Kun pintaa alkaa tulla, pienennä lämpöä ja lisää parsakaalin kukinnot ja purjo.
Lisää joukkoon akaasiahunajaa maun mukaan. Sekoittele varovasti, ettei rakenne hajoa.
Seuraavaksi voit lisätä niin paljon kookosmaitoa, kuin haluat. Voit "keittää seoksen kuivaksi"
tai antaa ainesten saada reilusti makua kypsyessään runsaassa kookosmaidossa.

Mausteina voit käyttää paprikajauhetta, suolaa, pippuria tai jeeraa.

Rakenteen koostumus ratkaisee, millaisena haluat tämän ruoan tarjota.

Ollessasi tyytyväinen makuun ja rakenteeseen, lisää joukkoon kirsikkatomaatit puolikkaina
ja päälle koristeeksi rucolaa, korianteria tai mizunaa. Persiljakin käy.

Lisäkkeenä voit tarjota salaattia, jasmiiniriisiä tai perunasosetta.


Kauppalappu :

- Pirkka maustamattomat broilerisuikaleet
- Isohko Pirkka parsakaali
- Pirkka kirsikka tai luumutomaatit
- Akaasiahunajaa
- Pirkka kookosmaitoa
- Purjo
- Rucola, korianteri tai mizuna
- Mausteet ohjeen mukaan, ellei kotoa löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti