sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Possua ja lisukkeita.

Porsaan niskaa puolitoista kiloa. Leikkaa kuutioiksi.
Paista pannulla pinta ja laita uunivuokaan.
Lisää kuutioitu lanttu ja siivutettuja porkkanoita mielen mukaan.
Lohko sipulit ja lisää joukkoon.
Pari laakerinlehteä, timjamia, suolaa ja mustapippuria maun mukaan.
Lisää vajaa litra vettä ja uuniin vajaa 200 graadia. Ainakin pari tuntia.
Tarkista välillä maku ja sekoittele. Lisää lihalientä (kuutiota) jos tarvitsee.

Tarjolle riisin kera.


Kauppalappu :

- Possun niskaa
- Lanttu
- Porkkanoita
- Sipulia
- Timjamia
- Lihaliemikuutioita ? Oletan että perusmausteet löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti