Tästä se taas lähtee :)
Silppua pekoni (parisataa gr.)
Silppua pari sipulia
Kuutioi kaksi pientä eriväristä paprikaa.
Paista pekoni pannulla ja siirrä sivuun.
Kuullota sipuli ja lisää pekonin seuraan.
Ota esiin jo huoneen lämmössä ollut lampaan jauheliha (tällä kertaa Rosilan tilan lammasta Tyrväältä) tai vastaava osio ja laita pannulle voisulan sekaan.
Anna tekeytyä hiljaisella tulella ja sekoittele vähän väliä.
Lisää loraus punaviiniä ja vähitellen pekoni, sipuli ja paprikat.
Lisää rucola&pesto-tuorejuustoa puoli paketillista ja pari desiä kermaa.
Voi olla että maun mukaan haluat lisätä vielä kermaa...
Mausta pippurilla ja persiljalla. Muitakin yrttejä olen käyttänyt :)
Kypsytä hiljalleen ja tarjoa tagliatellen kanssa.
Poikani Samulin sanoin : Olipa, Isi hyvää ruokaa!
Se on paras kiitos, minkä voi saada.
Nauttikaa ruoanlaitosta!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti